Galleri Falkenbergs Konstskola
#caption1

#caption2

#caption3

#caption4

#caption5

#caption6

 

VÅRUTSTÄLLNING 2020

Vårutställningen är öppen! Klicka på chipsen för att komma till utställningarna.

 

Falkenbergs konstskola har varit verksam med konstutbildning på internet i snart 20 år. Vi har sedan starten varje år visat vad som görs på skolan i vårt galleri. Nu när pandemin slagit till så tvingas alla konstskolor göra som vi har valt att göra i många år – av fri vilja. Vi kan berätta att det fungerar. Gå in och ta del av nya konstnärer redo att möta en nyfiken värld.

Utställningen bygger på skolans urval av de studerandes arbeten, samt separatutställningar som är sammansatta av de studerande själva. Dels som en gallerimodell, där tvåorna, KG II, presenterar en tänkt utställningssituation. Dels som 3D gallerier där ni digitalt kan följa ettorna, KG I, och deras experiment med utställningsväggar, bildstorlekar och hängningsteknik. Allt med utgångspunkt från deras eget urval från årets olika projekt.

Motiv och material är av de mest skiftande karaktär, så som det skall vara på en konstskola där många olika individer och verkligheter samlas. Våra studerande skiljer sig åt geografiskt, i ålder och erfarenheter men har det gemensamt att de följts åt ett år på distans på vår skola.

Det är med stolthet vi hälsar er välkomna till vårutställning 2020!

Tack till Anders Widoff och Jonas Ellborg som ansvarat för urval och utställningar. Tack till Jon Brunberg för arbete med text, teknik och hängning.

DELA

Vernissagekortet har formgivits av Linda Dahl, KGI